Massage eller sportsbehandling

Multiple locations

Slip af med spændinger og få overskuddet igen

4.9
(7 reviews)
Length
60 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
14 - 100 Years

Har du ondt i ryggen, hold i nakken eller går du rundt med spændinger i kroppen? Så står jeg, Glenn, klar til at hjælpe dig. Jeg er massør, og tilbyder sportsmassage og fysiurgisk massage i Nordjylland – til alle, der går rundt med spændinger i kroppen, og som ønsker at få overskuddet tilbage. Jeg kan tilbyde skræddersyede massageforløb, som passer til lige netop dine problematikker.Behandlingen foregår i min klinik, SVL Sportsterapi, i Aalborg.

About Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen.

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

Location of activity

Book now
1 Session 500 DKK
Book
Package deals
5 Vouchers 2250 DKK
Buy
Valid for 720 Days
10 Vouchers 4000 DKK
Buy
Valid for 720 Days

7 reviews on this activity

4.9
(7 reviews)

Michael Gregersen

August 2022

Super behandling

Lise Søndergaard Larsen

September 2022

Fantastisk massage, som altid😊

Martin Hedermann Pedersen

September 2022

Dygtig og omhyggelig

Clara Helbo Schmidt

September 2022

Super sød fyr. Grundig og omhyggelig omkring sit arbejde. Regulerer trykket efter behov mht kunden. Kan godt anbefales.

Tina Sihm

October 2022

Hvis du har brug for at slippe af mine dine smerter kan du ikke komme et bedre sted. Glenn har en behagelig personlighed og en stor faglig dygtighed. Hans behandliger er både nænsomme og effektive. De varmeste anbefalinger herfra.

Susie Bjørn Petersen

November 2022

Super fin massage af Glenn og rigtig dejlig varmt i lokalet . Jeg følte mig i trygge hænder så snart jeg kom ind i lokalet . Kan kun anbefale . Vh Susie Bjørn Petersen

Line Brix Frandsen

December 2022

Kompetent og grundig ift mine problematikker og dygtig til at give flere råd med oveni den gode massage Kan varmt anbefales