Samtale om kommende træning

Personlig træning samtale Class

Planlægning af din personlige træning

No reviews
Length
30 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
17 - 100 Years

Hvis du ønsker personlig træning er det rigtig godt lige at have haft et møde inden da, om hvad dine ønsker og mål er, så jeg kan planlægge den træning der giver bedst mening for dig.

Samtalen omhandler også skader, effering, kondition osv.

Samtalen kan godt bookes, uden nødvendigvis at starte med personlig træning med det samme, men så har jeg en screening af dig, så vi kan komme igang når du er klar til det.

Samtalen kan også godt foregå online, men jeg anbefaler fysisk møde, da man her bedre kan fornemme hvem hinanden er , samt kan du se mit studio. Tilføj i kommentaren ved booking hvad du ønsker, samt tlf. nr hvis du ønsker opkald

About Camilla Hylleberg

Jeg hedder Camilla og ejer virksomheden HyllebergCoaching, med beliggenhed i Haslev. Jeg har haft virksomheden som hygge job siden januar 2021, hvor jeg også startet på uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Inden dette var jeg værnepligtig samt trænede en del i politiets løbeklub, og fik derfor en masse læring fra forskellige mennesker. Nu er jeg nået der til, med den effering og læring jeg har fået, at jeg tager springet videre og har derfor fra september 2022 fået mine egne lokaler hvor jeg køre min træning og samtaler.

Location of activity

1 Session Free
Book
Package deals
This class has no package deals.
Vouchers expires after: 6 Months

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.
Free
/ Session
No reviews
Book now
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.