Personlig træning for 2

Personlig træning Class

2 personer om samme mål

No reviews
Length
1h 30m
Activity size
2 People
Difficulty
For all
Age range
18 - 100 Years

Står du sammen med en ven, kæreste, søster, mor eller noget helt andet og overvejer begge at få noget professionelt hjælp til træning samt have det som en fælles ting, er dette lige noget for jer!

Her er i fælles til en træning, hvor i begge kan blive udfordret, samt kan i støtte og vejlede hinanden de dage i ikke er ved mig.

Inden i booker denne, må i meget gerne booke en samtale til personlig træning (i må godt være 2 om en samtale), sådan så vi kan finde ud af hvad der er det rigtige for jer

Overvej inden da om den du tænker du vil have med er en der muligvis passer til at have de samme mål og ønsker om træning som dig selv, sådan så i begge får noget ud af det!

About Camilla Hylleberg

Jeg hedder Camilla og ejer virksomheden HyllebergCoaching, med beliggenhed i Haslev. Jeg har haft virksomheden som hygge job siden januar 2021, hvor jeg også startet på uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Inden dette var jeg værnepligtig samt trænede en del i politiets løbeklub, og fik derfor en masse læring fra forskellige mennesker. Nu er jeg nået der til, med den effering og læring jeg har fået, at jeg tager springet videre og har derfor fra september 2022 fået mine egne lokaler hvor jeg køre min træning og samtaler.

Location of activity

1 Session 500 DKK
Book
Package deals
5 Vouchers 2200 DKK
Buy
Vouchers expires after: 6 Months

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.
500 DKK
/ Session
No reviews
Book now
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.