Online Coaching

Online coaching Class

Et online forløb

No reviews
Length
30 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
18 - 100 Years

Ønsker ud vejledning til din sundhed, uden at skulle møde fysisk op til noget, er dette et forløb for dig.

Et forløb vare 4 uger

Du vil få:
kostplan tilsendt, lavet specielt til dig, Kan også blot være forslag til mad du kan spise for at holde på de kalorier du burde få. Kosten bliver lavet ud fra din aktivitet, dit mål, din krop og dine ønsker

Træningsplan i det omfang du ønsker, hvor end du træner hjemme eller i fitness. Hvis du blot ønsker noget cardio er det der vi går med og ellers finder vi den motion der passer bedst til dig.

Du vil opdatere din fremgang en gang om ugen til mig, hvor jeg vil give dig feedback og hjælpe dig med at forstå din egen krop, samt vil der være mulighed for alt den kontakt du ønsker, sådan så du kan få en masse læring du kan bruge efter.

Er du i tvivl om noget så book din uforpligtende samtale, inden du vælger at købe dette. Så gennemgår vi det hele overordnet, og finder ud af hvad der passer til dig.

About Camilla Hylleberg

Jeg hedder Camilla og ejer virksomheden HyllebergCoaching, med beliggenhed i Haslev. Jeg har haft virksomheden som hygge job siden januar 2021, hvor jeg også startet på uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Inden dette var jeg værnepligtig samt trænede en del i politiets løbeklub, og fik derfor en masse læring fra forskellige mennesker. Nu er jeg nået der til, med den effering og læring jeg har fået, at jeg tager springet videre og har derfor fra september 2022 fået mine egne lokaler hvor jeg køre min træning og samtaler.

Location of activity

1 Session 600 DKK
Book
Package deals
4 Vouchers 2200 DKK
Buy
6 Vouchers 3300 DKK
Buy
12 Vouchers 6000 DKK
Buy
Vouchers expires after: 12 Months

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.
600 DKK
/ Session
No reviews
Book now
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.