Helt fra start

Helt fra start Class

Træning for nybegyndere

No reviews
Length
50 Minutes
Activity size
5 People
Difficulty
Beginner
Age range
0 - 100 Years

Vi fortsætter med at køre holdet "Helt fra start".
Vi får trænet hele kroppen igennem hver gang, med en kombination af gulvøvelser og maskineøvelser, samt snakker vi også om øvelserne og gennemgår teknikken i dem.
Det er derfor også muligt at stille alle de spørgsmål man har under træningen.
Om du deltager på holdet fast eller blot en gang imellem eller en enkelt gang er helt op til dig selv. Alle er velkommen.
Jeg vil gerne have det så personligt som muligt så der er max plads til 5 personer. Når det bliver fuldt ud laver jeg flere hold i løbet af ugen. Lige nu er det tirsdag og/eller fredage fra 17-17:50 ca

About Camilla Hylleberg

Jeg hedder Camilla og ejer virksomheden HyllebergCoaching, med beliggenhed i Haslev. Jeg har haft virksomheden som hygge job siden januar 2021, hvor jeg også startet på uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Inden dette var jeg værnepligtig samt trænede en del i politiets løbeklub, og fik derfor en masse læring fra forskellige mennesker. Nu er jeg nået der til, med den effering og læring jeg har fået, at jeg tager springet videre og har derfor fra september 2022 fået mine egne lokaler hvor jeg køre min træning og samtaler.

Location of activity

1 Session 100 DKK
Book
Package deals
5 Vouchers 400 DKK
Buy
Vouchers expires after: 6 Months

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.
100 DKK
/ Session
No reviews
Book now
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.