1:1 coaching

Østervoldgade 56, 5800 Nyborg

Coaching i kost, træning eller bare generelt velvære

Miriam Hansen

No reviews
Length
50 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
18 - 100 Years

Min største mission er at hjælpe dig til en sund og vedvarende livsstil, hvor der er fokus på dig som det hele menneske. Hos mig er der ikke noget, som hedder kostplaner, ugentlige vejninger eller nogle former for restriktioner, men blot et øget fokus på lyst, sult og mæthed.

Coachingsessionerne er ud fra en klientcentreret tilgang, hvor der vil være fokus på kost, mental trivsel og positiv forandring, men også fysisk aktivitet. Restriktive kurer og kostplaner er ikke en del af mine forløb, men i stedet er der fokus på at coache dig som klient, til at italesætte forandringsprocessen. I min optik er det vigtigt, at du som klient selv italesætter forandringerne, og hvad du ønsker at gøre - dette vil ske gennem åbne og nysgerrige spørgsmål som skaber refleksion hos dig selv.
Ved køb af dette følger:
- Coaching omkring kost, træninger og generelt velvære.
- Måltidshæfte med opskrifter og næringsindhold.
- Handlingsplan med værktøjer og øvelser.

Sundhed kan være mange ting, det behøver ikke blot være et fokus på vægttab, men lige så vel et sundere mindset til livet, blive gladere i hverdagen, skabe nye vaner eller noget helt andet - i hvert fald så står jeg klar til at hjælpe.

Jeg kører primært mine sessioner online over Zoom som det ser ud lige nu, men ønsker du det fysisk, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.

About Miriam Hansen

Hvem er jeg?
Jeg hedder Miriam og ejer virksomheden Sund Velvære v/Miriam Hansen.
Jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring, derudover er jeg uddannet fysisk træner.
Jeg er samtidig igang med en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, som jeg er færdig med i januar '24, oveni dette er jeg igang med to kurser som positiv psykologi vejleder og søvncoach.
Ved siden af alle mine studier arbejder jeg som sagt som selvstændig coach, hvor jeg coacher i kost, træning og generelt velvære.

Location of activity

Book now
1 Session 699 DKK
Book
Package deals
This class has no package deals.

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.