EMS træning

Quassunnguaq 13, 3900 Nuuk

57% off first booking

EMS i Nuuk

EMS Nuuk

5
(2 reviews)
Length
30 Minutes
Activity size
2 People
Difficulty
Beginner
Age range
18 - 100 Years

EMS er en personlig træning med skræddersyet træningsforløb til netop dine ønsker og mål. Træningsformen er skånsom og bygger på, at du træner med en EMS dragt på, der udsender impulser og herved aktiverer kroppens muskelgrupper. EMS er en meget effektiv træningsform, da næsten alle kroppens muskelgrupper aktiveres under hele træningen – derfor træner man kun i 20 minutter 2 gange om ugen. En 20 min træning svarer til 90 min HIIT træning.
Ud over at EMS træning træning sjovt og en fantastisk måde at komme i form, eller holde dig i form, er træningen også yderst egnet til når du har skader, delte mavemuskler eller genoptræning efter operation, da træningen skånsomt vil hjælpe din krop til at få styrke og balance tilpasset hvor du er lige nu.

About EMS Nuuk

EMS er i mine øjne den bedste og mest effektive træningform. Det er det eneste jeg selv har trænet de sidste 3-4 år. Træningen har hjulpet mig af med mine skavanker som ondt i lænden og knæet og bare fået mig i super god form, og en af de mange gode sidegevinster er at du kun må træne det 2 gange om ugen, så jeg har vundet så meget tid til alt muligt andet jeg kan lide at bruge min tid på, samtidigt med at være i super god form.
Ud over at EMS træning er sjovt, yderst effektiv og en fantastisk måde at holde dig i form med, er EMS også meget egnet til dig der har skader, delte mavemuskler eller skal genoptræne efter operation, da træningen skånsomt vil hjælpe din krop til at få styrke og komme i balance tilpasset dig hvor du er lige nu.
Hos EMS Nuuk har vi Maja Motzfeldt-Haahr, Nina Motzfeldt Jensen og Maria Motzfeldt som alle 3 er super dygtige og empatiske EMS instruktører. De vil i vores lille hyggelige studie der ligger centralt i Nuuk hjælpe og vejlede dig til at opnå dine ønskede mål, og når jeg selv er i Nuuk vil jeg også arbejde som EMS instruktør i studiet.
OG hvis du køber kort til EMS Nuuk, vil du kunne bruge det samme kort hos EMS Frem Lyngby hvis du er på ferie eller forrestningsrejse i Danmark og ikke vil undvære din træning.
Vi glæder os meget til at tage imod jer
På vegne af EMS Nuuk

Nukâka Coster-Waldau

Location of activity

Book now
Trial session 150.5 DKK
Book
1 Session 350 DKK
Book
Package deals
4 Vouchers 1200 DKK
Buy
Valid for 30 Days
8 Vouchers 2200 DKK
Buy
Valid for 60 Days
10 Vouchers 2750 DKK
Buy
Valid for 75 Days
20 Vouchers 5000 DKK
Buy
Valid for 180 Days

2 reviews on this activity

5
(2 reviews)

Kulunnguaq M-Motzfeldt

September 2023

Det er altid hyggeligt at træne hos Nina Motzfeldt. Jeg vil helt klart anbefale det til alle.

Uulaava Andreassen

November 2023

Tupaallannaasattumik nuanninaarnaqaaq. Tullissaanit qilanaalereerpunga⭐️