Fra økonomi til personlig træner

Af Piclaso · 26. Aug 2022

Inden jeg startede som personlig træner, arbejdede jeg med økonomi, regnskab og projektledelse i Gøteborg Kommune i mere end 10 år.
Jeg syntes, det var super kedeligt, og det udfordrede mig ikke. Jeg har altid haft en passion for fitness, siden jeg har spillet basketball hele mit liv, og jeg har deltaget i fitnesskonkurrencer to gange. Jeg besluttede, at jeg havde brug for en forandring i mit liv, og det var der, jeg besluttede at starte helt forfra - Jeg flyttede til København og ville være personlig træner.
 

Udfordringer i starten

Netværket var den største udfordring, da jeg startede. Det var især svært at bygge mit eget navn op, fordi jeg var startet helt forfra, da jeg flyttede fra Sverige til Danmark. Jeg var nødt til at bygge et nyt netværk.

I starten var det også svært at få kunder. Der var jo Ingen, der vidste hvem jeg var, og jeg var nødt til at vinde deres tillid. Jeg startede med at træne mine venner gratis, så jeg kunne lave nogle videoer til Instagram, som jeg kunne bruge til promovering og få mere erfaring. Jeg fik endelig mine første kunder gennem venner og mund til mund.

Helt fra start af, har Instagram været en stor del af min markedsføring. Instagram har hjulpet mig med at opbygge en sund forretning med kontinuerligt nye klienter. Jeg plejede at bruge Instagram rigtigt meget til at reklamere for mine "Bootycamps".
Den dag i dag er min strategi den samme – jeg er meget aktiv på sociale medier og bruger instagram annoncer til at nå nye klienter.

 

En ting, jeg ville ønske, jeg vidste tidligere

Jeg ville ønske at jeg havde vidst, hvor vigtig det ville være at have en 24-timers afbestillingspolitik. Det virker som en lille ting, men da jeg introducerede det, ændrede det min forretning. Inden jeg introducerede 24-timers afbestillingspolitikken, kunne klienter melde afbud samme dag som deres session skulle afholdes, hvilket betød, at det var svært at planlægge mine dage.
Når du er selvstændig og står for alle opgaver, er det super vigtigt at have struktur og have kontrol over sin tid.
 

Det bedste ved at være personlig træner

Det bedste ved at være personlig træner er at møde så mange fantastiske mennesker og gøre en forskel i deres liv og hjælpe dem med at blive en bedre udgave af sig selv. Der er ærligt talt ikke noget mere fantastisk end når en person siger "Du har ændret mit liv".

 

Mine fremtidige mål

I dag har jeg et meget stærkere brand/navn, kontinuerligt nye og tilbagevendende klienter og mit eget tøjmærke, Lionné, som vækster. Mit mål er at bygge mit brand, Lionné, endnu større, således at jeg kan leve af brandet og så have én kæmpe 'Bootycamp' hver måned.
 

Mit råd til nye instruktører

Mit bedste råd til nye instruktører er at blive ved med - Giv ikke op! 
Det er svært for alle i  starten, og der vil være tider, hvor du ikke tjener nogen penge, men giv ikke op!
Bliv ved med at poste på sociale medier og promovere dig selv. Til sidst kommer kunderne. Alle har gode og dårlige måneder, selv PT'er, der ser ud til at have 100 klienter.

Jeg vil også foreslå nye instruktører, at bruge Piclaso, fordi det løser mange af de administrative opgaver, du ikke har tid til at håndtere, når du starter op. I starten vil dit fokus være på at opbygge forretningen. Piclaso giver dig mulighed for at forblive fokuseret på at vækste din forretning. Jeg kan ikke udpege én funktion, der er den bedste, for jeg synes, ​​at Piclaso har alt, hvad vi som instruktører har brug for, og hvis der nu mangler en funktion, sørger de for at ordne det med det samme.


Aida på Instagram
Aida på Piclaso

Se flere indlæg

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer og til at analysere vores trafik. Læs mere.