Verified instructor

Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Aalborg, Denmark

5
(3 reviews)
Home
About me
Activities
Gift card
Reviews

About Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen.

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

My methodology

Jeg går meget op i at lytte til min klient og høre hvor han / hun oplever smerten / ubehag, hvordan dagligdagen er, energi niveau osv. da det kun er personen selv, der har størst erfaring med hvad han / hun oplever.​

Reviews

5
(3 reviews)

Michael Gregersen

August 2022

Super behandling

Lise Søndergaard Larsen

September 2022

Fantastisk massage, som altid😊

Martin Hedermann Pedersen

September 2022

Dygtig og omhyggelig

We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.