Verified instructor

Wing Chun Herlev

Herlev, Denmark

No reviews
Home
About me
Activities
Gift card
Reviews

About Wing Chun Herlev

Combat Fitness er en træningsform som blander gamle traditionelle Gong Fu styrketræning, med nye moderne træningsprogrammer. Den er for alle, lige fra folk som har brug for genoptræning, til eliteatleter som kæmper med om VM i en given disciplin.

Combat Fitness tager udgangspunkt i hvor du er, både fysisk og mentalt, og arbejder derfra. Så uanset om du søger at komme i bedre form til en sundere hverdag, eller om du jager guld og toppræstationer i din idræt, så er Combat Fitness træningen som kan rykke dig. Combat Fitness tager udgangspunkt i hvor du er, både fysisk og mentalt, og arbejder derfra. Så uanset om du søger at komme i bedre form til en sundere hverdag, eller om du jager guld og toppræstationer i din idræt, så er Combat Fitness træningen som kan rykke dig.

My methodology

Navnet Combat Fitness kommer af den indre kamp man har med sig selv, hver dag, i livet og til træning. Combat Fitness udfordrer dig på at fortsætte, blive ved og kæmpe når det er aller sværest. Specifikt den mentale træning kommer gennem de fysiske øvelser, og arbejdet i at arbejde med sig selv og sin indre kamp.

Det meste af træningen foregår med egen vægt eller lav belastning, og alle kan være med, et hold kan dog kun være på fire personer, så vi sikrer os mest mulig opmærksomhed og øjeblikkelig feedback i øvelserne. Det betyder at man oftest vil opleve holdet som en personlig træning.

Reviews

This activity has no reviews.
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.