Verified instructor

Anne Sofie Hjort

Copenhagen, Denmark

No reviews
Home
About me
Activities
Gift card
Reviews

About Anne Sofie Hjort

Jeg hedder Anne Sofie, og jeg er uddannet fysioterapeut, personlig træner og kostvejleder.
Jeg har en baggrund i dansens verden, men har de seneste år beskæftiget mig med body building, og elsker at bruge min fritid i træningscenteret.

Uanset niveau og ønsker kan jeg hjælpe dig med at komme i mål - omend du vælger et online forløb, personlig træning eller en kombination af begge.
Jeg har speciel erfaring med træning til mennesker med livsstilssygdomme så som diabetes, overvægt og cancer, så hvis du er ramt af en eller flere af ovenstående, kan jeg også hjælpe dig med rådgivning og træning - der selvfølgelig er evidensbaseret.

Jeg har videreuddannelse inde for træning og vejledning inde for kost til gravide, og hjælper kvinder der ønsker at komme i gang med styrke- og konditionstræning samt gode, holdbare vaner til både før, under og efter graviditet.

My methodology

Træning hos mig bliver tilpasset dit niveau, og de mål vi sammen sætter for din træning.
I et onlieforløb er fokus ligeledes dine mål, der er i fokus. Om du ønsker at få et bedre forhold til mad, at tage på, vægttab eller noget helt fjerde, så er jeg her for at støtte dig på din rejse.
Du er chefen. Det er dig, der bestemmer, hvilken retning, vi skal. Så gør jeg mit arbejde, for at du kan opnå dine mål på bedste vis.

Reviews

This activity has no reviews.
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.