Verified instructor

Sine Muusmann

Herning Ikast Hammerum, Denmark

No reviews
Home
About me
Activities
Gift card
Reviews

About Sine Muusmann

Jeg hedder Sine Muusmann og min passion her i livet er at gøre en forskel for dem der kommer hos mig. Jeg brænder for at hjælpe det hele menneske fra baby til voksen med hvad du måtte have af behov og udfordringer i din hverdag.
Jeg er uddannet Børnesundhedsvejleder, Kost og Livstilsvejleder og udfører NADA behandling også skal jeg snart i gang med min eksamen som Energy flow healer (Hvor du lige nu også kan prøve en elev behandling)
Hos mig er det vigtigt at du bliver set og hørt også vil jeg gøre mit til at du føler dig mere let og fyldt op når du går herfra igen.

Jeg er ved siden af dette i gang med uddannelse som Kropsterapeut og du vil derfor hos mig have mulighed for at prøve elevbehandlinger til en fordelagtig pris indenfor disse områder: Zoneterapi, Cupping, Akupressur, Akupunktur, Kraniosakral teknikker og tryk release behandling.

Jeg vil med alt denne viden have de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig og jeg håber at se dig hos mig.

My methodology

Jeg vil inden en hver behandling have sat god tid af til at snakke om hvad du oplever så vi sammen kan spore os ind på hvilken behandling, der vil være den rette for dig eller dit barn.
Det er vigtigt for mig, at du føler du bliver set og hørt i samtalen så du føler dig tryg og godt tilpas.

Activities

Reviews

This activity has no reviews.
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.