Verified instructor

Sandra Borggaard

Copenhagen, Denmark

No reviews
Home
About me
Activities
Gift card
Reviews

About Sandra Borggaard

Jeg har i mange år haft problemer med migræne og til sidst flere migræneanfald om måneden der resulterede i mørklægningsgardiner, helt mørkt værelse, et hav af migrænemedicin og absolut stilhed! På daværende tidspunkt gik det udover alle mine planer lige såvel som arbejde!

Jeg prøvede alt fra healing, jævnligt massage, zoneterapi og kiropraktor med speciale indenfor migræne - det hjalp - dog ikke i det lange løb så jeg blev ved med at søge en mulighed der kunne hjælpe mig permanent!

Jeg fandt min medicin da jeg startede på at træne EMS fordi lige netop EMS styrkede alle mine muskler i ryggen og nakken der gjorde at mine spændinger forsvandt! Jeg har nu i et år ikke oplevet et eneste migræneanfald!

Så jeg kan kun sige TAK til sejeste @emsbysofie for at have hjulpet mig og det eneste jeg nu ønsker er at hjælpe jer derude der enten har gener eller ønsker en sundere og lettere hverdag! 🤍

Så er der en eller flere der sidder derude som ønsker hjælp eller har spørgsmål til hvordan lige netop EMS kan hjælpe dig? Så grib telefonen og giv mig et opkald - jeg vil glædeligt sætte mig ned og tage en snak!

My methodology

Electric Muscle Stimulation (EMS) er en yderst effektiv og intens træningsform på blot 20 minutter. De elektriske impulser er i årtier blevet brugt i fysioterapi til at øge kroppens naturlige muskelsammentrækninger markant. EMS er en Full Body Workout og giver os muligheden for at aktivere selv de sværeste muskler, som ved traditionel træning næsten er umuligt, hvilket gør os i stand til at skabe væsentlige visuelle ændringer – hurtigt og effektivt.

EMS er velegnet til alle aldersgrupper og fitnessniveauer. Træningen er for alle, der søger en stærkere, slankere og mere tonet krop. At der ikke er overbelastning af leddene gør træningen fantastisk til genoptræning efter skader og operationer, eller hvis du lider af ledsmerter.

Reviews

This activity has no reviews.
We use cookies to customize our content and ads and to analyze our traffic. Read more.