Massage eller sportsbehandling

Meerdere locaties

Slip af med spændinger og få overskuddet igen

Geen beoordelingen
Lengte
30 Minutes
Klassegrootte
1 Mensen
Moeilijkheid
Voor iedereen
Leeftijdsbereik
10 - 100 Jaren

Har du ondt i ryggen, hold i nakken eller går du rundt med spændinger i kroppen? Så står jeg, Glenn, klar til at hjælpe dig. Jeg er massør, og tilbyder sportsmassage og fysiurgisk massage i Nordjylland – til alle, der går rundt med spændinger i kroppen, og som ønsker at få overskuddet tilbage. Jeg kan tilbyde skræddersyede massageforløb, som passer til lige netop dine problematikker.Behandlingen foregår i min klinik, SVL Sportsterapi, i Aalborg.

Over Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen.

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

Locatie van activiteit

Boek nu
1 Sessie 300 DKK
Boek
Pakketaanbiedingen
5 Klip 1350 DKK
Kopen
Geldig voor 720 Dagen
10 Klip 2400 DKK
Kopen
Geldig voor 720 Dagen

0 reviews over deze activiteit

Deze activiteit heeft geen beoordelingen