EMS træning

Viborggade 2, 2100 København Ø

75% korting op de eerste boeking

STRONG ADDICTION

5
(3 beoordelingen)
Lengte
30 Minutes
Klassegrootte
2 Mensen
Moeilijkheid
Voor iedereen
Leeftijdsbereik
18 - 100 Jaren

Opdag en ny måde at træne på ved at reducere fedtprocent og samtidig øge muskelmasse på KUN 20 intense minutter. Electric Muscle Stimulation (EMS) er en Full Body workout på kun 20 min. svarende til 90 min. HIIT.

STIMULEREDE / TRÆNEDE MUSKLER PÅ SAMME TID
Trapezius / Rygmuskelens øvre- og nedre del / Bryst / Skulder / Abs / Glutes /
Quadriceps / Hamstrings / Biceps / Triceps

INFO
Mød omklædt til tiden eller 5 min. før / Hold på maks 2 pers. / Husk evt. håndklæde og vand

Over EMS STRONG ADDICTION

Mit navn er Sandra, jeg er 28 år gammel og har 3 års erfaring med EMS og hvad træningen har gjort for mig personligt og min hverdag, men også 3 års erfaring med at hjælpe klienter nå deres mål i form af træning med EMS - hvilket springer helt fra vægttab til genoptræning efter operationer og gener der lides af i hverdagen.

Jeg er gammel Elite rytter (hestepige) med 5 heste der skulle trænes og passes hver dag. Da jeg stopper med at ride begynder min krop. at mærke alle de slag og slid efter alt det hårde arbejde og min forfærdelige migræneanfald begynder for alvor at træde i kraft. Udover mine migræneanfald et par gange om måneden, steg tallet på badevægten også markant da jeg absolut ikke var så aktiv, som jeg plejede at være. Jeg gjorde som der blev mig anbefalet - jeg meldte mig i fitness, tilmeldte mig holdtræninger, fik personlig træner, men følelsen af at komme op i fitness centeret gjorde mig absolut ikke glad, min hovedpine gik altid igang halvvejs gennem træningen og mine gener fra ridningen (nakken, ryggen og mine knæ) gjorde at jeg havde ondt i flere dage grundet min intense styrketræning med tunge løft og mine led skreg efter en pause - men jeg havde jo et mål om at jeg ville gå ned i vægt og føle mig stærkere! Jeg faldt over EMS da min mor søgte genoptræning efter sin operation og jeg testede det derfor også af med hende. Jeg blev fuldstændig hooked på at det kun tog 20 min. og jeg husker jeg selv tænkte "det kan da hverken være hårdt eller kunne hjælpe mig"! But i sh*t you not! Mine smerter i både ryg, nakke og mine knæ var væk efter TRE GANGE! Jeg har nu 3 år efter, tabt mig yderligere 7kg (husk lige at muskelmasse vejer mere end fedt!), aldrig haft en pænere bagdel, så flotte tonede arme og det jeg altid har ønsket mig allermest en flad og tonet mave! Så man kan vidst godt sige at jeg er addicted til EMS!

Står du i samme situation, som jeg også gjorde for 3 år siden eller har du blot brug for hjælp til genoptræning, mangler du tid i din hverdag eller har din skønne krop lige lavet en dejlig baby? Så er jeg i hvert fald klar til at hjælpe dig med din rejse uanset hvad det drejer sig om!

Mangler du svar på spørgsmål du ikke føler du har kunne finde på hverken Instagram eller hjemmesiden, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig! <3

KONTAKT:
[email protected]
www.strongaddiction.dk
@emsstrongaddiction
+45 40 14 42 48

Locatie van activiteit

Boek nu
Proefsessie 100 DKK
Boek
1 Sessie 400 DKK
Boek
Pakketaanbiedingen
4 Klip 1200 DKK
Kopen
Geldig voor 30 Dagen
8 Klip 2200 DKK
Kopen
Geldig voor 60 Dagen
10 Klip 2600 DKK
Kopen
Geldig voor 75 Dagen
20 Klip 5000 DKK
Kopen
Geldig voor 90 Dagen
Abonnementen
EMS ADDICTION : 2 sessions om ugen pr. mdr. 2000 kr/md
Kopen
EMS ADDICTION : 5 sessions pr. mdr. 1200 kr/md
Kopen

3 reviews over deze activiteit

5
(3 beoordelingen)

Eva Nawabi

November 2022

Sandra var rigtig god til at forklare. Jeg var meget overrasket over hvor effektivt det var, i forhold til at det er på så kort tid. Jeg glæder mig allerede til næste gang☺️

Sara Granell

November 2023

God og behagelig oplevelse. Hård træning :)

Bintou Sarr

November 2023

Had the best experience Its a day after and i am super sore i feel like i have been working out for hours and it was just 20 min. Sandra was so great positive and kept on motivating me. Already booked My next appointment for next week cant wait to do better and push Myself.