Verified instructor

Mikkel Parlo

Gentofte, Denmark

Geen beoordelingen
Thuis
Over mij
Activiteiten
Blog
Cadeaukaart
Beoordelingen

Over Mikkel Parlo

Jeg har mere end 15 års erfaring med amatør- og professionel sport samt fysisk træning, derfor har jeg den praktiske erfaring der skal til for at hjælpe dig med at nå dit mål.

Gennem mine 7 år som professionel MMA-fighter har jeg lært utrolig meget om mig selv, min fysik og min psyke. Som professionel var der meget højintens træning og jeg blev mødt af nye udfordringer da jeg tog til USA alene i en alder af 21, og endnu flere da jeg måtte stoppe karrieren på grund af skader og udbrændthed. Jeg var jeg nødt til at tage et skridt tilbage og overveje mine metoder. Jeg har med stor succes fået et indblik i mit eget sind og krop, hvorfor jeg nu er klar til at dele min viden, så vi sammen kan nå et sundt og godt resultat.

Mijn methodologie

Min filosofi er baseret på en intelligent og balanceret tilgang til træning. En filosofi som tager højde for dit individuelle niveau og bygger træningen langsomt op herefter, så du og din krop har tid til at følge med. Dette sikrer et langt bedre resultat end at træne alle ens.

Activiteiten

Beoordelingen

Deze activiteit heeft geen beoordelingen
We gebruiken cookies om onze inhoud en advertenties aan te passen en om ons verkeer te analyseren. Lees verder.