Verified instructor

Camilla Hylleberg

Haslev, Denmark

5
(1 beoordelingen)
Thuis
Over mij
Activiteiten
Blog
Cadeaukaart
Beoordelingen

Over Camilla Hylleberg

Jeg hedder Camilla og ejer virksomheden HyllebergCoaching, med beliggenhed i Haslev. Jeg har haft virksomheden som hygge job siden januar 2021, hvor jeg også startet på uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Inden dette var jeg værnepligtig samt trænede en del i politiets løbeklub, og fik derfor en masse læring fra forskellige mennesker. Nu er jeg nået der til, med den effering og læring jeg har fået, at jeg tager springet videre og har derfor fra september 2022 fået mine egne lokaler hvor jeg køre min træning og samtaler.

Mijn methodologie

Mit vigtigeste punkt at sætte fokus på, er at jeg hjælper folk så personligt som overhovedet muligt.
Jeg køre både personlig træninger, hold, samtaler om folks kost og meget mere. Samt har jeg min online del, til dem der enten bor længere væk eller blot ønsker denne form for hjælp.

En træning behøver ikke være styrketræning, men kan også sagtens være en gå tur, hvor man får bevæget sig, samtidig med man får luftet tankerne og snakket om nogle ting der kunne fylde i ens hverdag. Jeg er ikke psykolog eller lign, og kan ikke udtaler mig om de meget alvorlige emner, men små ting som fylder, og problemer med sundheden i hjemmet vil jeg hellere end gerne hjælpe med.

Sundhed handler ikke om den vægt du har eller sådan som du ser ud, det handler om hvad du ser, hvordan du kommer til at elske din krop og hvordan du lære at forstå den. Det er det jeg elsker at sætte fokus på.

Beoordelingen

5
(1 beoordelingen)

Frederikke Myrup

October 2022

Det hele var virkelig godt.

We gebruiken cookies om onze inhoud en advertenties aan te passen en om ons verkeer te analyseren. Lees verder.