Verified instructor

Jaleel Performance

Copenhagen, Denmark

Geen beoordelingen
Thuis
Over mij
Activiteiten
Blog
Cadeaukaart
Beoordelingen

Over Jaleel Performance

Hey, håber alt vel min kære ven? Jeg hedder Abdel-Jaleel, eller du kan bare kalde mig “Jaleel”. Jeg er født i 1982, så du kan selv lave regnestykket 😉

Jeg er født og opvokset i Danmark (København), jeg er halv Afrikaner (Ghana) og halv Dansk, og det betyder selvfølgelig, at jeg har haft et ben i begge verdener.

Jeg er familieorienteret og jeg har to brødre og fire søstre, men vigtigst af alt, så er jeg en stolt far, og hvorfor jeg os er motiveret til at vejlede andre mennesker hen imod en sundere og stærkere livsstil.

Jeg har en bachelor som Socialrådgiver, og jeg har arbejdede næsten i 11 år med udsatte unge (af alle former, men især med de kriminelle). Jeg kan godt lide det socialfaglige felt, fordi det giver mig muligheden for at være vidne til de unges vækst og udvikling. Men nu har jeg starte mit Jaleel Performance-firma i håb om at kunne fortsætte med at hjælpe og vejlede andre når det kommer til sundhed og fitness, hvilket jeg os tror vil bidrage til et sundere og stærkere samfund.

Jeg har et internationalt Diplomuddannelse som Personlig Træner og Kostvejleder. Motion har altid været min lidenskab sammen med at spise sundt. Disse to valg er blevet min vane som jeg virkelig nyder, og derfor ikke ser det som en byrde, fordi det giver mig en masse energi hele dagen og det får mig til at føle mig godt tilpas med mig selv.

Jeg har erfaring inden for mange sportsgrene, men primært som Basketball spiller. Basketball var hele mit liv på et tidspunkt. Mit mål var at leve af det. Jeg har spillet Basketball siden jeg var 12 år, og indtil jeg var omkring de 30. Jeg har været så heldig at få lov til at prøve at gå på College i USA (Kansas) på et Basketball stipendium. Jeg havde ikke den store succes med Basketball der, men det åbnede nogle døre for mig til at spille professionelt Basketball bl.a. i Sverige og Irland.

Mijn methodologie

Jeg lytter til min klienters behov, deler ud af mine erfaringer og min professional mening, og så gør jeg mit bedste for at imødekomme mine klienters ønsker, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

Det kræver hårdt arbejde, og jeg er her for at motivere og skubbe mine klienter i en sundere retning, sørger for at de gør det som vi har aftalt (både mht. træning og kost), og sørger for at de har den rette teknik, så de kan udføre øvelserne ordentligt.

Se det her som en INVISTERING i DIG SELV og DIT HELBRED - Jeg glæder mig til at komme i gang med DIG.

Let's Get Fit with Jaleel Performance 💪🏽🥊🏀

#Stay Fit!
#Stay Motivatet!
#Push Yourself!

Vh.
Abdel-Jaleel

Jaleelperformance.com

https://forms.gle/QEVp2pcbi4C9xb6HA

Beoordelingen

Deze activiteit heeft geen beoordelingen
We gebruiken cookies om onze inhoud en advertenties aan te passen en om ons verkeer te analyseren. Lees verder.