1 Hour Energy-Boost with JP💪🏽🥊🏀

København, Denmark

1 Hour Energy-Boost with JP 💪🏽🥊🏀

No reviews
Length
50 Minutes
Activity size
20 People
Difficulty
For all
Age range
0 - 100 Years

KOM MED TIL MIT 1 HOUR ENERGY-BOOST TRAINING MED JALEEL PERFORMANCE 💪🏽

Savner du motivation til at sparke træningen i gang, så kom med og prøv min 1 hour Energy-Boost træning! Ved hjælpe af lette øvelser, sætter vi gang i pulsen og musklerne på prøve.

Vi giver den Maks gas og sammen med andre bliver træningen sjov og motiverede.

Jeg garanterer dig en anderledes træningssession, som er god for både begyndere og øvede.

Mit udendørs HIIT-Hold er tilpasset begynder niveau med øvelser der får gang i kroppen.

Jeg har plads til 20 voksne så skynde jer ind og melde jer til på ⬇️

https://jaleelperformance.com/holdtraening-booking/

(møder man op uden booking, så er det ikke sikkert der er plads på holdet, og man så ved man heller ikke hvis der er ændringer på dagen).

OBS
Lokation kan variere, tjek booking.

Hver Lørdag & Søndag

Lørdag (KL: 11 & 12) Nørrebroparken v/boldbanen
Søndag (KL: 11 & 12 Enghaveparken v/basketbanen

Pris kr.100.

Vi ses på lørdag og søndag til cardio og lidt sved på panden.

Se det her som en INVESTERING i DIG SELV og DIT HELBRED – Let's Get Fit with Jaleel Performance 💪🏽🥊🏀

Stay Fit!
Stay Motivated!
Push Yourself!

#stayfitwithjaleel #staymotivated #pushyourself #hiit #fighting #basketball #gohard #strong #believeinyourself #keepgoing #dontgiveup #changeyourmindset #idræt #børneliv #fitness #fitnessforbørn #fitnessforkids #training #udendørssjov #familietid #jaleelperformance #stayhealthy #sundmad #nørrebroliv #vesterbro #lokalt #sport #overvægt #investering #stayactive

About Jaleel Performance

Hey, håber alt vel min kære ven? Jeg hedder Abdel-Jaleel, eller du kan bare kalde mig “Jaleel”. Jeg er født i 1982, så du kan selv lave regnestykket 😉

Jeg er født og opvokset i Danmark (København), jeg er halv Afrikaner (Ghana) og halv Dansk, og det betyder selvfølgelig, at jeg har haft et ben i begge verdener.

Jeg er familieorienteret og jeg har to brødre og fire søstre, men vigtigst af alt, så er jeg en stolt far, og hvorfor jeg os er motiveret til at vejlede andre mennesker hen imod en sundere og stærkere livsstil.

Jeg har en bachelor som Socialrådgiver, og jeg har arbejdede næsten i 11 år med udsatte unge (af alle former, men især med de kriminelle). Jeg kan godt lide det socialfaglige felt, fordi det giver mig muligheden for at være vidne til de unges vækst og udvikling. Men nu har jeg starte mit Jaleel Performance-firma i håb om at kunne fortsætte med at hjælpe og vejlede andre når det kommer til sundhed og fitness, hvilket jeg os tror vil bidrage til et sundere og stærkere samfund.

Jeg har et internationalt Diplomuddannelse som Personlig Træner og Kostvejleder. Motion har altid været min lidenskab sammen med at spise sundt. Disse to valg er blevet min vane som jeg virkelig nyder, og derfor ikke ser det som en byrde, fordi det giver mig en masse energi hele dagen og det får mig til at føle mig godt tilpas med mig selv.

Jeg har erfaring inden for mange sportsgrene, men primært som Basketball spiller. Basketball var hele mit liv på et tidspunkt. Mit mål var at leve af det. Jeg har spillet Basketball siden jeg var 12 år, og indtil jeg var omkring de 30. Jeg har været så heldig at få lov til at prøve at gå på College i USA (Kansas) på et Basketball stipendium. Jeg havde ikke den store succes med Basketball der, men det åbnede nogle døre for mig til at spille professionelt Basketball bl.a. i Sverige og Irland.

Location of activity

Book now
1 Session Free
Book
Package deals
This class has no package deals.

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.