PT med Nick Barnø

Hvidkildevej 64, 2400 København

Personlig kampsports træning

Nick Barnø

5
(12 reviews)
Length
50 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
0 - 100 Years

1 til 1 kampsports træning med dig i fokus, træningen bliver tilpasset dit niveau og de mål vi sætter sammen

Required equipment

Boksehandsker

About Nick Barnø

Navnet er Nick Barnø, med baggrund som proffesionel MMA kæmper, underviser jeg i dag i kampsport, både 1 til 1, små grupper og online coaching.

Location of activity

1 Session 650 DKK
Book
Package deals
5 Vouchers 3000 DKK
Buy
Valid for 180 Days
10 Vouchers 5000 DKK
Buy
Valid for 180 Days

5 reviews on this activity

5
(12 reviews)

Simon Frank

December 2021

Jeg har trænet hos Nick en del år efterhånden, og det er der en grund til, du finder ikke en som er mere tilstede og gør alt for din udvikling som klient, om det er kampsport eller styrketræning. Så kan du mærke fra start af hvor meget Nick brænder for at udvikle dig ! Så hvis du vil finde den helt rigtige træner for dig, så er Nick manden du skal have fat i !

Jeanette Kristesen

January 2022

Så lærerigt og fedt at træne med Nick han udfordre og tilpasser træningen så man formår at presse sig selv 100 p til hver træning. Elsker vores træninger sammen og han har mine varmeste anbefalinger plus det bare er mega fedt at lære den rigtige bokseteknik og glæder mig allerede til vi skal træne sammen igen.

Morten Kelum

April 2022

Har været i forløb hos Nick Barnø og er glad og meget tilfreds! Både træningen og samarbejdet med Nick er gået fuldstændig gnidningsfrit. Jeg har været i rigtig mange PT forløb, men har kun oplevet hos Barnø, at være motiveret for træning hvergang!!! Det har ikke været for let, men heller ikke for hårdt at være igang. Nick er lyttende og meget forstående, han skræddersyr hver enkelt trænings session så det ALTID er sjovt og udfordrende! Det er bestemt ikke mine sidste 10-klip hos Nick!!! Varm og kæmpestor anbefaling herfra!!!

Casper Schjellerup

October 2022

Bundsolid træning! Program der var tilrettelagt to forskellige niveauer inde for boksetræning. Personlig, professionel, lærerig, fed og ikke mindst sjov træning.

Zille Christensen

December 2022

Jeg elsker at træne med Nick! Træningen bliver altid tilpasset efter ens dagsform og hvad ens mål/formål er. Derudover er det mega sjovt, med plads til jokes og grin. Men også rigtig hårdt og man får brugt en masse energi.