Akupunktur

Multiple locations

Behandlinger til både privatpersoner og atleter

Length
20 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
14 - 100 Years

Kunne du tænke dig at lindre dine muskel- og ledsmerter, og ønsker du at prøve en behandling med akupunktur? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er akupunktør, og jeg tilbyder akupunkturbehandlinger til både privatpersoner og atleter fra hele Nordjylland i min klinik i Aalborg.


Hvad kan jeg som akupunktør hjælpe med?
Akupunktur kan blandt andet hjælpe med at:
- lindre muskel- og ledsmerter
- stimulere nervesystemet
- øge blodgennemstrømningen.

Hvordan virker akupunktur?
Akupunktur er en anden slags behandlingsform, hvor man bruger nåle i det, vi kalder triggerpunkter og myoser. Triggerpunkter er punkter i ens krop, hvor man trykker et sted på kroppen, men man kan mærke en ”udstråling” ud til andre steder på kroppen.

Et meget velkendt sted er for eksempel oppe ved kraniekanten. Her kan man trykke, hvorefter man også vil kunne mærke det i panden. Andre meget velkendte steder er bag skulderbladene, hvor der kan mærkes en ”udstråling” ned i armen, og der kan også forekomme en summende fornemmelse.

Ved at sætte nåle i disse punkter gør vi hjernen opmærksom på, at her er der et problem, der skal løses. Det får automatisk musklen til at slappe af, og hjernen giver det punkt opmærksomhed i forhold til at sende smertedæmpende hormoner ned til området.
Der findes også øreakupunktur, hvor alle kropsdele er repræsenteret i form af forskellige punkter i øret, og ved at sætte nåle i de pågældende punkter er det muligt at behandle ubalancer forskellige steder i kroppen.

Akupunktur bruges mange steder efterhånden. I det lægefaglige system bruges akupunktur meget ofte til behandling af smerter.

About Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen.

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

Location of activity

Book now
1 Session 250 DKK
Book
Package deals
This class has no package deals.

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.