Cupping Terapi

Multiple locations

Bindevævs behandling + Lokal blodtilførsel

Length
20 Minutes
Activity size
1 People
Difficulty
For all
Age range
10 - 100 Years

Med denne behandlingsmetode påvirker man bindevæv og giver lokal blodtilførsel til bestemte steder.

Fordelen ved dette er at blod giver næring og ilt til vores muskler, hvilket fremmer restitution.

Herudover er bindevæv lige så vigtig som selve muskulaturen, da bindevæv gør at musklerne kan bevæge sig imellem hinanden og skaber strukturen.

At få dem løsnet kan gøre dig mere mobil og musklerne kan få lov til at lave deres funktion igen uden restriktioner fra bindevævet.

About Glenn Sebastian Bjerregaard Jensen

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen.

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

Location of activity

Book now
1 Session 250 DKK
Book
Package deals
10 Vouchers 2000 DKK
Buy
Valid for 720 Days
5 Vouchers 1125 DKK
Buy
Valid for 720 Days

0 reviews on this activity

This activity has no reviews.